måndag 9 februari 2015

Familjen Wood kapitel 2

Nästa morgon så vaknade hon klockan 5 men hon tyckte det var lite för tidigt så hon låg i sängen och vaknade till sig lite innan hon gick upp.

Till frukost var det yoghurt som var dagens i köket sämst Lilly längtade verkligen efter varm mat och tak över huvudet. Men men man ska nöjd med det man har det sa alltid Lillys mormor.
Lilly längtade till jobbet så att hon skulle kunna köpa ett handfat så att hon kunde tvätta händerna och diska. Sedan gick hon och hämtade tidningen och gissa vad som var på förstasidan jo ingen mindre än Lilly själv dom hade skrivit 3 hela sidor om hur hon bodde och att hon hade så dåligt ställt alla skulle ju skratta åt henne.
Men dom känslorna var som bort blåsta när hon gick till jobbet för att göra sin första arbetsdag. Lilly var verkligen fylld med adrenalin så hon tänkte jobba så hårt hon kunde hela dagen för att få en befodran så fort som möjligt.
När Lilly kom hem från jobbet så var hon alldeles nersmutsad så en tur till gymmet för att duscha måste göras. 

Så nu när hon var framme så gick hon raka vägen till duscharna och tog sig en dusch.
Lilly tänkte att när hon ändå var där så kunde hon ju titta på lite tv.

Henrik var också där så hon tog sig lite tid till att prata med honom på tu man hand.....
och det slutade i kärlek.
Sen när hon kom hem så tyg hon som vanligt en skål med yoghurt och när hon hade ätit upp den så ringde hon till Henrik och frågade om han ville komma över till henne.
Nästa dag så vaknade hon tidigt som vanligt. Henrik kunde inte komma förut så hon tänkte prova nu igen och se om han kunde nu.
Lilly hade blivit befodrad det var bra för att nu tjänade hon mera pengar så snart hade hon nog ett tak över huvudet men hon behövde en man också kanske Henrik var den rätta.
Det går undan nu Henrik har flyttat in och Henrik och Lilly är ihop.
Den här kvällen fick Lilly till det med Henrik hon hoppades bara att han använde skydd.
Äntligen hade Lilly tjänat ihop lite pengar så att dom hade råd med ett hus. Men det bästa var verkligen att hon kan få varm mat.
När hon gick och la sig så kände hon att hon mådde lite illa men om hon nu skulle få ett barn så hade hon ett hus iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar